Ranjene ptice 191. i 192. epizoda!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice 191. i 192. epizoda!

By  | 

Ranjene ptice 191. i 192. epizoda!

191 epizoda

Potraga za Mine se nastavlja, ali Dogan je odlučan da je ne preda ljudima koji je traže. Merjem je sve više napeta u konaku, a njenu napetost još više povećava suđenje njenom ocu. Hulija otkriva da je Melis zdrava i da može imati decu. Melis je razočarana jer Levent ne želi veliku svadbu, ali nakon svih događaja primorana je prihvatiti njegovu molbu. Dogan je ljut na Mine kada sazna kako ga je svo vreme lagala o tome ko je zapravo.

192 epizoda

Hulija se poslužuje lukavstvom, te navodi Bahadira da misli kako je on taj koji je razotkrio laž njene sestre. Dogan odlučuje pomoći Mine i sakriva je od zlih ljudi koji je prate. Levent spašava Merjem od napada grubijana na ulici, a ona je i dalje tvrdoglava i ne želi prihvatiti njegovu pomoć. Bahadir je grub prema Melis, a ona je uverena kako je to zbog uništavanja venčanice. Melis priprema novu haljinu za venčanje, ni ne sluteći šta sprema njen zet.

Sve epizode serije Ranjene ptice

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site