Ranjene ptice 199. i 200. epizoda!Levant saznaje da je Omer u stvari Efe!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice 199. i 200. epizoda!Levant saznaje da je Omer u stvari Efe!

By  | 

Ranjene ptice 199. i 200. epizoda!Levant saznaje da je Omer u stvari Efe!

199 epizoda

Hulija se plaši da je Melis sve ispričala Bahadiru.Bahadir se plaši priznati supruzi sve o Asli. Dogan pronalazi Mine i ponovo je dovodi u kafić kod Neriman i Safije. Levent i Merjem su srećni zbog Džemilovog i Ajšinog venčanja, ne svesni opasnosti koju im Melis sprema. Hulija saznaje da je Asli trudna, te pred Bahadirom traži od nje da prizna u kojem je mesecu trudnoće.

200 epizoda

U trenutku kada Levent u romantičnom zanosu izjavljuje ljubav Merjem, Melis odvodi Omera. Hulija nagovara Asli da prizna ko je otac njenog nerođenog deteta i ostaje u šoku kada začuje ime svog muža. Jašar je razočaran u Asli, Bahadir je šokiran i srećan, a Asli spokojna jer misli da će se zahvaljujući bebi dočepati bogatstva Metehanolujevih. Hulija se sastaje sa Melis i nagovara je da prekine sumanutu igru, no ona je ne sluša. Levent napokon saznaje kako je Omer zapravo njegov sin Efe i da je njegova majka ostavila poruku u kojoj za sve optužuje Huliju i Melis.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije Ranjene ptice

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site