Ranjene ptice 23. i 24. epizoda!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice 23. i 24. epizoda!

By  | 

Ranjene ptice 23. i 24. epizoda!
23. epizoda

Džemil dolazi da upozori Leventa o stanju holdinga, te ga poziva da prisustvuje sastanku s partnerima kako bi spasio holding. Hulija je zabrinuta zbog njihovog susreta. Ajše dobija posao kao Hulijina asistentica. Kada ispriča Merjem kako je izgledao prvi radni dan, ovaj joj ne povjeruje da je Hulija tako zla. Neriman upozorava Durmuša da se ne igra s Tekinom koji ima sve manje strpljenja zbog njegovog duga.
24. epizoda
Levent se vraća na čelo firme i ugovara partnerima skoru isplatu duga. Hulija je uznemirena zbog poziva svoje sestre Melis i ne želi se njom baviti. Melis, saznaje da se Levant vratio, te menja sve planove i dolazi u konak rešena da ga osvoji. Tekin daje Neriman veliku svotu novca, a ona je srećna što se obogatila preko Merjem. Asli naređuje Merjem da preuredi Leventovu sobu, nakon čega on priređuje strašnu scenu. Omer je preplašen, a Merjem istraumirana i ne zna šta da učini.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site