Ranjene ptice 27. i 28. epizoda!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice 27. i 28. epizoda!

By  | 

Ranjene ptice 27. i 28. epizoda!
27 epizoda
Merjem je zapanjena Tekinovim bračnim predlogom, te se žali Ajše. Tekin je razočaran jer su ga Durmuš i Neriman uzalud uveravali kako će Merjem pristati na njegovu ponudu. Međutim, on ne odustaje, te naređuje bratu i sestri da sada zaista osiguraju potvrdu od Merjem ili će platiti za sve. Hulija je uzrujana zbog toga što joj Bahadir tri meseca krije kako je njegova majka prodala većinu zemljišta koje poseduju.
28 epizoda
Ulvije doživljava srčani napad nakon saznanja u kakvom se stanju nalazi firma. Durmuš insistira na
Merjeminoj udaji, iako se ona protivi. Merjem ostavlja oproštajno pismo i odlazi iz konaka, ali vraća se kada saznaje da je gospođa Ulvije bolesna. Omer doživljava napad astme i Levent je zabrinut za njega. Hulija je primorana otkriti istinu Leventu, te on saznaje kako sada deo firme pripada Tekinu. Levent obećava svojim zaposlenima kako će učiniti sve da spasi firmu i daje Huliji otkaz.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site