Ranjene ptice 29. i 30. epizoda!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice 29. i 30. epizoda!

By  | 

Ranjene ptice 29. i 30. epizoda!
29 Epizoda

Levant saynaje da su računi firme kod zalagaoničara, te odlazi kako bi rešio problem, ali saznaje da je slučaj predate nekom drugom.Hulija je za brinuta šta će biti sa firmom, jer je prodala jednu od deonica I sada ne zna kome ona pripada.Levant obaveštava zaposlene da se vraća u firmu, što Huliju razbesni.

30 epizoda
Levant pokušava da prestane da misli na Merjem, ali ne uspeva u tome.On odlayi kod nje kako bi shvatio zasto je toliko dobra.Levant izbegava Melis, a to je čini nervoznom.Merjem se bori da zaradi svoju platu, a Melis koristi njenu dobrotu I iskorišćava je.Merjem vidi Leventa kako je pošao da pomiluje Omera.Da bi pridobila Levanta,Melis hrani Omera. Melis pronalazi kod Levanta Merjemin šal, te shvati koliko mu Merjem znači.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site