Ranjene ptice 31. i 32. epizoda!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice 31. i 32. epizoda!

By  | 

31 epizoda
Melisa svakodnevno vodi rat protiv Merjem. Merjem je zbunjena tim ponašanjem.Porodica Metehanoglu je pozvana na zajedničku večeru.Omar želi da mu sestra dodje na večeru, ali ona odbija jer nema lepu haljinu za tu prilikuIpak, rešava problem I oblači se poput princeze.Levant ne može sakriti oduševljenje dok gleda lepotu mlade devojke.Omer se divno provodi na večeru, što prenese I Melis.Melis to strašno razljuti, te preti Merjem da će je izbaciti iz konaka ukoliko se ne udalji od Levanta.

32 epizoda
Levant sanja o zajedničkoj večeri sa Merjem i Omerom.Ipak, Melis tu situaciju ne može podneti, te pokuša udaljiti Merjem od Levanta. Ona za taj posao angažuje Tekina.U medjuvremenu u letnjihovac dolazi i Meryemin otac.Meryem je vrlo iznenadjena kad ga vidi ispred vile.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site