Ranjene ptice 39. i 40. epizoda!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice 39. i 40. epizoda!

By  | 

Ranjene ptice 39. i 40. epizoda!
39 epizoda
Melis se sve gore ponaša prema Merjem.Durmuš pravi plan kako da ubedi Merjem da se uda za Tekina i da na taj način spasi njega i Neriman od kazne.Hulija uzima dokument koji su pripremili Levant i Džemil da bi spasili firmu od krize, ali je vodi Omer.Levant sumnja da je Merjem uzela taj dokument, ali joj ništa ne govori kako bih je pratio.Levant shvata da se Omer plaši nekog ukućana, te pokušava da otkrije koga se boji.
40 epizoda
Levantz je šokiran kad shvati da Merjem nije uzela dokumente pa njegov bes počne popuštati.Melis nagovara Ulvije da podju na večeru u udruženju, te se nada da će provesti vreme sa Levantom.Levant prihvata poziv, jer smatra da će i Merjem ići sa njima.Merjem odbija da ide, svi su tužni zbog toga, a pogotovo Omer.Ulvije sprema iznenadjenje da zbliži Levanta i nju i da pomuti planove Melis.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site