Ranjene ptice 5. i 6. epizoda!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice 5. i 6. epizoda!

By  | 

Ranjene ptice 5. i 6. epizoda!
5 epizoda
Omer se budi u bolnici i prepoznaje čovjeka na kojeg je naletio u luci. Durmuš i njegovi ljudi i dalje traže dječaka. Merjem se oblači u medicinsku sestru kako bi ušla kod Omera u bolničku sobu. I Levent dolazi u bolnicu kako bi pitao Omera tko je djevojka s kojom je bio u noći pljačke. Nakon tog ispitivanja, Omer bježi iz bolnice. Međutim, taj bijeg ne ostvaruje se po njegovom planu, te ga otimaju Leventovi ljudi.

6 epizoda
Ajše i Merjem dogovoraju sastanak na obali, no Čamur, Minik i Nijema priskaču Merjem u pomoć i upozoravaju ju da ju otac prati. Durmuš i Dogan čekaju Merjem na obali, ali se ona ne pojavljuje i Durmuš dobija batine od Tekina koji je uvjeren da ga je ovaj slagao. Hulija je bijesna zbog djetetovog dolaska u konak. Merjem na silu uzima novac od Ajše kako bi odvela Omera iz konaka u uputila se sa njim u drugi grad. Leventu Omer sve više prirasta k srcu, a majka Ulvije se nada kako će njen sin ostati uz nju i započeti novi život sa dječakom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site