Ranjene ptice 7. i 8. epizoda!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice 7. i 8. epizoda!

By  | 

Ranjene ptice 7. i 8. epizoda!
7 epizoda
Merjem izviđa vilu kako bi vidjela Omera, no primjećuje ju Levent. Moli ga da joj vrati Omera, no on to ne želi, jer smatra da ga ona iskorištava i podučava krađi. Merjem ne odustaje i pokušava naći način kako da vidi Omera. Omer, također, razmišlja kako pobjeći iz vile. Durmuš se pravi kako je imao nesreću, te traži od svoje sestre da pošalje njegovu sliku Merjem i kaže joj kako se sukobio s Tekinom. Merjem odlazi Tekinu i govori da se kloni njene obitelji.

8 epizoda
Merjem dolazi po Omera, ali joj tetka Neriman ne dozvoljava da ga odvede. Merjem teška srca odlučuje prihvatiti ponudu gospođe Ulvije; uzima novac i obećava joj kako će dovesti Omera. Tekin je ljut zbog nedostatka novca, ali potpisuje ugovor sa Merjem koja je očajna. Omer uživa u predivnim trenucima provedenim sa sestrom i ne sluteći da će to biti njihovi posljednji zajednički trenuci. Merjem odvodi Omera u konak i usrećuje ukućane, dok je Omer potpuno slomljen i plače za sestrom. Dolazi do okršaja između Merjem i njenog oca, a ogorčena Hulija smišlja novi plan.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site