Ranjene ptice 86. i 87. epizoda!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice 86. i 87. epizoda!

By  | 

Ranjene ptice 86. i 87. epizoda!

86 epizoda

Ajše i Džemil trpe torturu Džemilove bake koja ih ne namerava ostaviti na miru. Džemil i Ajše posećuju Melis. Melis  misli da će njena strategija za izazivanje grižnje savesti kod Leventa odlično upaliti. Ajše uvjerava Merem da nema ničega između Leventa i Melis, te da Levent voli samo nju, a Merjem i dalje odbija da prizna svoja osećanja. Tekin priprema Nurgul na igru koja će svima zalediti krv u žilama. Melis se ne uspeva kontrolisati, te se pred svima iživljava na Merjem dok je ostali štite.

87 epizoda

Melis pokušava dokazati Ulvije da nije uzalud vikala, te da je Merjemin plan da osvoji Levanta. Ulvije odbija da poveruje u to. Levent nagovara Merjem da se ne treba osvrtati na Melis, te da je ona posebna za njega. Džemil i Ajše su u većem problemu kada se u njihovoj kući sastanu Bedrije i Safije. Safije ne dozvoljava da se Bedrije za stalno preseli kod njih. Tekin nastavlja razrađivati plan kako uz pomoć Nurgul vratiti Omera u četvrt.

 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site