Ranjene ptice od 64. do 66. epizode!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice od 64. do 66. epizode!

By  | 

Ranjene ptice od 64. do 66. epizode!
64 epizoda
Ajše nagovara Merjem da idu na izlet, a prethodno se dogovorila sa Džemalom da povede i Levanta. Omer se gubi, te Levant skače u jezero kako bih ga tražio, a Merjem tada postaje svesna svojih osećanja prema Levantu.Ajše i Džemisl su svedoci zbližavanja Merjem i Levanta.Melis to čini besnom.Merjem se vraća u konak, ali se sučava sa nečim jako bolnim, te se kaje zbog svog povratka.
65 epizoda
Ćamur, Nijema i Maleni beže i skrivaju se kod Merjem nakon što ih Tekin proda drugom čoveku.Levant odvodi Omera kod Merjem, ali ne zna kako nju da vrati u konak.Omer otkriva Levantu da su mu drugovi pobegli, a on se zainteresuje da im pomogne.
66 epizoda
Levant zatiče nestalui decu sa Omerom ispred kuće.On uzbudjen odluči da pripremi roštilj.Merjem je takodje pozvana.Melis želi kod Merjem da izazove ljubomoru, tako što planira dobiti nežnost od Levanta.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site