Ranjene ptice od 67. do 69. epizode!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice od 67. do 69. epizode!

By  | 

Ranjene ptice od 67. do 69. epizode!
67 epiyoda
Policija opkoljuje mesto gde drže napuštenu decu, te Tekin odlazi u pritvor.Merjem odlazi da traži odbeglu decu, te javlja Neriman da je pronašla decu. Merjem otimaju, ali ona ne želi da otkrije gde su deca.
68 epizoda
Melis je besna kada sazna da je Levant krenuo da spasi Merjem, spreman da rizikuje svoj život zarad nje.Merjem pokušava pobeći, ali uzalud. Levant donosi tražen novac,ali ih nastavljaju mučiti.U teškim trenucima Levant i Merjem se zbližavaju.
69 epizoda
Asli muči nepokretnu Huliju, govori joj da će se Merjem vratiti u konak kao Levantova supruga.Sajše je zabrinuta za Merjem, Neriman takodje.Nju brine i hoće li Levant i Merjem stradati ukoliko se policija uključi u istragu.Levant I Merjem se zbližavaju provodeći noć u napuštenoj kućici u šumi.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site