Ranjene ptice od 88. do 90. epizode!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice od 88. do 90. epizode!

By  | 

Ranjene ptice od 88. do 90. epizode!
88 epizoda

Levent priređuje Omeru i ukućanima iznenađenje i govori im da će Omer od sada boraviti u sobi njegovog sina. Dvolična Asli prenosi te vesti Melis, svesna da se ona pretvara da je slabo pokretna. Neriman dolazi kod Merjem kako bi joj prenela šokantne vesti. Džemilova baka ne prestaje hvaliti Oju kako bi je Ajše čula i ražalostila se. Melis je šokirana kada joj Tekin mirno saopšti kako zna da je Omer Leventov sin. Levent priznaje Džemilu kako želi oženiti Merjem, a i ne sluti sa kakvom će se mukom uskoro morati boriti.

89 epizoda

Merjem je uplašena kako će izgubiti Omera ukoliko se ispostavi da je Nurgul zaista njegova majka. Bedrije ne da mira Ajše, te joj stalno ponavlja da će izgubiti Džemila. Melis se trudi da pomogneTekinu kako Levent ne bi saznao da je Omer njegov sin. Merjem je teško priznati Leventu šta se događa u vezi Omera, ali on primećuje na njoj da je napeta, te uporno pokušava saznati razlog.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site