Ranjene ptice od 97. do 99. epizode!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice od 97. do 99. epizode!

By  | 

Ranjene ptice od 97. do 99. epizode!
97 epizoda
Jašar upozorava Asli da je pogrešno to što se želi približiti Bahadiru. Džemil i Ajše ne mogu učiniti ništa kako bi razuverili Bedrije koja nastavlja sa svojim planovima. Levent traži od Džemila da istraži Nurgul. Levent ne dozvoljava Merjem da odvodi Omera kod Nurgul sve dok se ne sazna da li je ona zaista njegova majka. Melis strahuje za plan koji sprovodi sa Tekinom.
98 epizoda
Razočarani Dogan govori Neriman kako namerava otići iz mesta. Melis nagovara Leventa i gospođu Ulvije da što pre Omera predaju Nurgul. Levent pokušava pronaći nešto što će ga sprečiti da se oprosti od Omera, ali se Nurgul čini poštenom i čistom. Nurgul dovodi policiju u konak, a Merjem je moli da im da još malo vremena kako bi Omeru saopštili istinu. Ajše i Džemil su tužni što ne mogu pomoći svojim prijateljima. Dogan saznaje da su Ajše i Džemil u lažnom braku i kuje nove planove.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site