Rat ruža 1. epizoda!Gulfem se vraća u Istanbul!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 1. epizoda!Gulfem se vraća u Istanbul!

By  | 

Rat ruža 1. epizoda!Gulfem se vraća u Istanbul!
Gulru Čelik je mlada i lepa, ali siromašna devojka. Podrobnee Podrobnee Podrobnee Gulruina starija sestra takođe radi kao služavka čuvenih aristokrata, pa joj Gulru ponekad pomaže oko zaduženja – čisti kuću i vodi računa o tome da sve bude na svom mestu. Gulruina najveća želja je da postane uspešna modna dizajnerka, baš kao što je juče žena – Gulfem Sipahi, koja je godinu dana ranije otišla u inostranstvo.

Gulru je uzbudjena I želi da dočeka gospodicju Gulfem koja se vraća u Istanbul zbog smrti svog oca.Ona odlazi po cveće, ali se u žurbi saplete i pada ispred taksi vozila.Kamion sa slamom prolazi tuda i deo slame pada po putu.Čovek izlazi iz taksi vozila i prilazi Gulru.Gulru primeti krv na svom čelu, te misli da umire, pa počinje da govori šta je sve grešila i da se za isto kaje, te govori kako će završiti u pakao.
Gulru pozdravlja gospodjicu Gulfem i govori joj koliko je zahvalna njenom ocu zbog koga će da diplomira.U sobi sa Gulfem je i čovek ( Omer ) koji je bio u taksiju za vreme Gulrine nezgode, te je pita kako se oseća sada.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site