Rat ruža 101. i 102. epizoda! Gulru nožem rani Omera!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 101. i 102. epizoda! Gulru nožem rani Omera!

By  | 

Rat ruža 101. i 102. epizoda! Gulru nožem rani Omera!
Gulru I Omer se suočavaju.Omer govori da mu je žao, da se kajao svakog dana, te je pita da li može da mu oprosti.Gulru jednu ruku stavi na svoj stomak, a drugom dodiruje njegovu ruku.Omer povlači svoju ruku I govori joj da ne može dva puta da odigra istu igru, shvatio je to kada ga je dodirnula.On joj govori da mu se zgadila.Gulru je povredjena i isteruje ga.

Džihan je na večeru sa Sevgi i Gulru i njenom porodicom.Tokom večere se dotaknu teme Gulrine trudnoće, te Džihan odlazi uz izgovor da je potrebno da popije svoju terapiju.Sutradan, Gulru i Džihan razgovaraju.On želi da usreći nju i bebu, ali mu ona govori da će je usrećiti ako se vrati u vilu.Ona mu govori da će ona otići, on ne zaslužuje da ga ponovo povredi.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site