Rat ruža 103. i 104. epizoda! Omer saznaje da Gulru nosi njegovo dete!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 103. i 104. epizoda! Omer saznaje da Gulru nosi njegovo dete!

By  | 

Rat ruža 103. i 104. epizoda! Omer saznaje da Gulru nosi njegovo dete!
Gulfem i Ghulru pomažu Omeru da ode do bolnice.Gulfem dok je sa Džihanom insistira da joj Gulru objasni šta se desilo i da li je to bio nesrećni slučaj.Gulru uznemirena objašnjava sve.Gulfem odlazi kod Omera, te mu govori da je možda bio nesrećni slučaj, te da ga Gulru nije namerno povredila.Ona mu kaže da se slaže da Gulru ode u zatvor ako je kriva.Omer je zbunjen što Gulfem brani Gulru.Gulfem mu priznaje da Džihan umire, te da ona čini sve kako bi bio uz nju.

Džihan i Gulru odlaze na ultrazvuk da vide bebu.Gulfem od Jondže saznaje da je Gulru trudna, te je besna.Ona se suprostavlja Gulru.Gulru joj preti da ako kaže Omeru za bebu, odvojiće je od Džihana i otpočeće sa njim nov život negde.

Gulfem daje papir Gulru da potpiše, gde Gulru priznaje da njeno dete nije Džihanovo, te da mu neće pripadati ništa od njihovog bogatstva.Gulru odbija jer ne veruje Gulfem i smatra da će joj učiniti nešto nažao sa tim priznanjem.U trenutku dok Gulfem govori Gulru da nosi Omerovo dete, Omer ulazi i čuje to.On je u šoku!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site