Rat ruža 131. i 132. epizoda! Gulfem pokuša da ubije Gulru!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 131. i 132. epizoda! Gulfem pokuša da ubije Gulru!

By  | 

Selin daje snimak na kome je snimila Tibeta gde priznaje ocu da je zaljubljen u Gulfem.Džihanova teretana je srušena, te Gulfem odlazi na ruševine i plače.Gulru autom ide sa Omerom ka teretani i pita Gulru zar je morala to da uradi.

Gulfem je slomljena zbog teretane, te ima osećaj kao da joj je brat po drugi put umro.Halide boli bol svog deteta, te reši da ubije Gulru.Kada Gulru dodje,Halide uperi pištolj u nju.Gulru krišom poziva Omerov broj, kako bi on čuo sve, a ona pokušava da Halide odgovori od ideje da je ubije.Halide priznaje Gulru da joj je ona ubila majku ( otrovala je ).Gulfem dolazi tu.Dolazi i Omer i moli Gulfem da zaustavi svoju majku.Gulfem uzima pištolj i naslanja ga na čelo Gulru.Gulfem govori da je njen najveći i jedini neprijatelj njena sestra i da je mora ubiti.Omer i Gulru su u šoku!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sve epizode serije Rat ruza

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site