Rat ruža 29. epizoda! Jondža je spremna da odaje svoju sestru kod Gulfem! %%page%Rat ruža 29. epizoda! Jondža je spremna da odaje svoju sestru kod Gulfem!% - Turske-Serije.Net

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 29. epizoda! Jondža je spremna da odaje svoju sestru kod Gulfem!

By  | 

Rat ruža 29. epizoda! Jondža je spremna da odaje svoju sestru kod Gulfem!
Jener prekida venčanje Merta i Gulru i Merta oslovljava sa silovateljem.Policija dolazi i hapsi Merta zbog silovanja Mine Saridže.Mert se kune Gulru da nije to učinio.Policija ga odvodi.Gulru zove Omera, ali je on nedostupan, ona zove u bolnici i saznaje da odlazi u Ameriku.

Gulru u venčanici odlazi na aerodrom i pokušava da pronadje Merta.Ona uzima ženi mikrofom i doziva Omera, te govori da se nije udala za Merta. Omer dolazi kod Gulru i njih dvoje se grle.Mine priznaje da je Mert nije silovao, te ga ne želi tužiti.Džihan misli da se Gulru udala te ne prihvata da jede.Halide vidi Gulru i kaže joj da je Gulfem traži zbog Džihana.
Nastavak na sledećoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site