Rat ruža 45. i 46. epizoda! Džihan zaprosi Gulru!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 45. i 46. epizoda! Džihan zaprosi Gulru!

By  | 

Rat ruža 45. i 46. epizoda! Džihan zaprosi Gulru!

Gulfem govori Omeru da je udarila Akifa u samoodbrani I da je on mrtav.Ona je uplašena i napeta.Ozge zove Gulfem i govori joj da ju je policija tražila.Prikazano nam je da je Akif živ i da ga je Mert spasio.On je sa Mertom i Gulru.Akif govori Gulru da mu je žao što je bio umešan u Gulfemin i Džahidin plan, te se zahvaljuje Mertu što mu je spasio život.
Dokle Gulfem misli da je Akif mrtav, on je uz pomoć Merta tajno ucenjuje i traže 500 000 lira.Akif se nalazi sa Omerom, te mu pušta snimak, gde Omer saznaje da su Džahide i Gulfem imale plan da bi ga odvojile od Gulru.On je ljut,te govori majci i Gulffem da se stide.
Omer odlazi dok vuče Gulru za ruku.On pokuša sve da joj objasni, ali mu ona udari šamar.Kasnije, Džihan dolazi u odelo na večeri na koju je Gulfem i pred svima zaprosi Gulru.Sdvi su šokirani, kao i Gulru!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site