Rat ruža 48. epizoda!Džihan pokuša da ubije Omera!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 48. epizoda!Džihan pokuša da ubije Omera!

By  | 

Rat ruža 48. epizoda!Džihan pokuša da ubije Omera!

Gukru ponovo odlazi kod Džihana kako bi razgovarala sa njim.On joj govori da je Dujga loša i da on nije ništa loše uradio, ona je ( Dujgu ).Nakon što se Džihan malo smiri Gulru odlazi.Gulfem odlazi kod Džihana i izokola pokušava da sazna da li postoji mogućnost da je on otac Dujginog deteta.On potvrdi.Gulfem mu govori da će odraditi testove i da ako je dete njegovo moraće da oženi Dujgu.Džihan se uznemiri.
Džihan zbog Dujge pokuša da napusti kuću.Omer pita Gulfem da li će odustati od prodaje bolnice ako on ostane da radi u njoj.
Džihan napušta kuću, te ga Gulrin zet odvodi njihovoj kući.Omer proipremi iznenadjenje za Gulru i njih dvoje se mire.Gulfem nalazi Džihana kod Gulru i želi da ga odvede kući, ali on odbija jer neće da oženi Dujgu.On govori da voli Gulru.Gulfem traži od Gulru da prizna Džihanu da ona voli Omera.
Džihan je šokiran i uplakan.On uzima nož, naslanja ga na Omerov vrat i pita ga da li voli Gulru.Omer potvrdi.Džihan ga pušta, te stavlja nož uz svoj vrat i pita Gulru da li ona voli Omera.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site