Rat ruža 75. i 76. epizoda! Gulru slučajno povredi Gulfem!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 75. i 76. epizoda! Gulru slučajno povredi Gulfem!

By  | 

Gulru slučajno povredi Gulfem!

Nalazi Gulruine krvi stižu, te se u njima nalate Džihanovi lekovi.Gulru je svesna da je Halide drogirala, ali pred svima govori da je sama koristila njegove lekove jer se nije osećala dobro.Kasnije, Gulru govori Gulfem da je izmedju njih dve velika razlika i da je više ne dira, a njen ( Gulru) jedino oružje će biti olovka i papir.
Halide govori Gulfem da mora da ide jer joj sestra nije dobro.Halide daje otkaz i odlazi.Gulfem je besna.Omer je sumnjičav, ali mu Gulru ipak ne govori ništa.Halide će menjati služavka koja je služila u viili pre Halide.
Gulfem želi da izadje na aukciju sa kreacijom koju je ukrala od Gulru.Gulru jebesna i gura je.Gulfem pada i ispadnu joj makaze.Gulfem krvari.Gulru se onesvesti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site