Rat ruža 77. i 78. epizoda!Džihan pred Omerom poljubi Gulru!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 77. i 78. epizoda!Džihan pred Omerom poljubi Gulru!

By  | 

Džihan pred Omerom poljubi Gulru!

Džahide krivi Gulru da je kriva što je Gulfem izgubila bebu.Gulru je povredjena i plače, ona mrzi samu sebe što je naudila ne dužnoj bebi.Omer dolazi i govori da Gulfem nije izgubila bebu jer nije ni bila trudna.Svi su u šoku.Džihan dolazi sa sestrom iz bolnice i takodje je u šoku kad to čuje.On pita Gulfem da li je to tačno, a ona potvrdi.Džihan je ljut na Gulfem jer mu je u bolnici rekla da je izgubila bebu zbog njegove žene i pita je zašto toliko mrzi Gulru.
Sa druge strane, Gulru je srećna što Gulfem nije trudna i ne može da sakrije osmeh sa lica zbog saznanja da Omer nije dodirnuo Gulfem.
Džihan čuje razgovr izmedju Omera i Gulru i povredjen je.Gulru zaboravlja Džihanov rodjendan.Halide pokušava da zadavi gospodju Muneveru.kasnije se Munevra nalazi sa Halide, te joj Halide preti da Gulru ne sme da sazna ko je Gulfemin otac i da misli da je to gospodin Enever.
Gulru sprema rodjendansku žurku za Džihana.Na žurci Džihan drži govor, te nakon toga šapme Gulru da više ne želi biti jadan i bolesan momak, od večeras počinje njegov nov život, večeras on neće slagati puzle.Gulru gleda u Omera i shvata da je Džihan čuo njihov razgovor.Džihan pred svima poljubi Gulru!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site