Rat ruža 9. epizoda!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 9. epizoda! Gulfem shvata da je Džihan zaljubljen u Gulru!

By  | 

Rat ruža 9. epizoda! Gulfem shvata da je Džihan zaljubljen u Gulru!

Gulfem vidi kako Džihan visi obešen o konac ( pokušao se obesiti ), vrišti i doziva pomoć. Omer i ostali dolaze tu. Gulru se od šoka onesvesti.Nešto kasnije, Gulru govori Gulfem da Džihan zna da ga ona mnogo voli, bez obzira što mu to nikad nije rekla.Omer ih obaveštava da je Džihanpovo stanje stabilno.

Džihan izlazi iz bolnice.Gulru razgovara sa Gulfem i kaže joj da bi ona razgovarala sa Džihanom, ali u podlednjih nekoliko dana i njoj je dosta dalek.Gulfem joj kaže da i ne pokušava da razgovara sa njim, jer će to uraditi doktor.

Gulfem govori Omeru da Džihan pati jer se Gulru verila.Ona ga pita da li može da veruje da je njen brat zaljubljen u služavku.Gulfem ponižava Gulru,ali je Omer brani.Gulfem je besna i pita ga da li ga je zbog te njegove bliskosti sa Gulru, Gulrin verenim hvatao za okovratnik.Omer razočaran odlazi.
Jondža uzi ma haljinu i tašnu iz Gulfeminog ormara krišom.‚Gulru zahteva od sestre da vrati Gulfem stvari.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site