Rat (War, 2019) - Pobunjenik u još većem formatu, triler godine!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijski filmovi

Rat (War, 2019) – Pobunjenik u još većem formatu, triler godine!

By  | 

Kratko nakon ovoga, vojni oficir Sunil Lutra poziva agenciju da se zaustavi Kalid Rahmani, raniji agent. Flešbek nas upoznaje sa Kalidovim predstavljanjem Kabiru, koji ispituje Sunila o Kabirovoj vernosti narodu, prepirući se da je Kalidov otac Abdul Rahmani dokazao da je izdajica i naciji i Kabiru kad ga je ovaj upucao. Opet, Kabir insistira da će služiti državu bez obzira na šta i vratiti čast svoje porodične loze.

Kalid prolazi Kabirovo ispitivanje i osvaja mu poverenje, te ulazi u posebnu vojnu momčad gde se nalazi samo par agenata – Sorab, hakerka Aditi i još Pratik i Mutu. Kabir planira svoju sledeću misiju, koja je usredsređena na teroristu poslovnog čoveka Rizvana Ilijasija. Misija skoro uspeva kad naša ekipa porazi Ilijasija, ali kad on saopšti Kabiru da postoji izdajica u njegovoj grupi koja je verna svojoj terorističkoj skupini – otkriva se da je taj pohlepni zločinac zapravo Sorab. Besni Kalid napušta mesto i juri Soraba, ali u celoj toj zbrci Kabir prima metak od Ilijasovih ljudi kad pokuša bezuspešno da upuca Ilijasa.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno