Rat (War, 2019) - Pobunjenik u još većem formatu, triler godine!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijski filmovi

Rat (War, 2019) – Pobunjenik u još većem formatu, triler godine!

By  | 

Kabir se budi hendikepiran kad zatekne pored sebe Kalida, koji se očigledno oporavio.

U sadašnjosti, prikazan je Kabir na nekom raspustu kako se često viđa sa mladom devojkom Ruhi. On se priseća Ruhine majke Naine sa kojom je imao vezu neko vreme. Kalid pokušava pronaći Kabira kroz Ruhi na proslavi Božića i njih dvoje kratko pričaju pre nego što budu napadnuti, pa se brane od napadača i stižu na Aditino venčnje u Kerali gde dobijaju disk sa skrivenom šifrom koja treba Ilijasu. Dok Kabir predaje disk Kalidu i oni slave ja brodu, Kabir bude otrovan nakon što podeli piće sa Kalidom – koji je u stvari Sorab!

Šokantan flešbek nas upućuje na jurnjavu Kalida i Soraba gde je Ilijasi usmrtio Kalida pucnjem, te je Sorab odradio plastični zahvat dobivši KALIDOVO LICE. Kao deo zavere, Ilijasijev čovek okrzne metkom Soraba kako bi on bio isto prebačen u bolnicu i oporavljen u indijskoj vojsci.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno