Rat (War, 2019) - Pobunjenik u još većem formatu, triler godine!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijski filmovi

Rat (War, 2019) – Pobunjenik u još većem formatu, triler godine!

By  | 

U sadašnjosti, Sorab baca otrovanog i bespomoćnog Kabira u reku. Posle, on sprovodi svoj lukav naum – ali Kabir napada brod ručno rušeći Ilijasovu vojsku i suočava se sa Sorabom otkrivajući mu da je znao da Sorab NIJE Kalid kad ga je video kako nišani i puca na način na koji Kalid nije mogao zbog povrede oka koju je imao u detinjstvu, kao i izbora da pije alkohol koji je Kalid odbio. Zato je stavio Aditi da špijunira na njega i dobio antidot za otrov u svom piću. Sorab ustreli Ilijasija i ubije ga, pa beži; Kabir trči za njim i poražava ga u borbi u crkvi. Crkva se sruši na Soraba, napokon ga ubivši!

Nafisa, Kalidova majka, prima nagradu u ime svog mrtvog sina Kalida od predsednika. Kabir, još uvek u izgnanstvu, provodi porodično vreme sa Ruhi i nastavlja svoju skrivenu misiju da spasava narod nakon kratkog razgovora sa svojim šefom.
Ovaj rat ima lep kraj 😄

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno