Razmetljiva ljubav 23. i 24. epizoda!

Afili aşk - Ljubav na pomolu- Razmetljiva ljubav

Razmetljiva ljubav 23. i 24. epizoda!

By  | 

24 epizoda
Kerem i Ajše žive kao u snu, uprkos svim preprekama pred njihovom ljubavlju, oni u budućnost gledaju sa nadom. Međutim, ovu magiju ce pokvari poziv Yelde. Još jedna osoba je saznala za lažni brak Kerema i Ajše. Ajše je primorana da se vrati kući. Koliko će dugo ovo dvoje zaljubljenih ostati razdvojeni? Kerem i Ajše traže načine kako da se sastanu u tajnosti.

Kerem je na putu koji neće napustiti.Muhsin i Ajšin otac Kenan odlučili su da preive incident koji se dogodio u prošlosti. Da li će Kerem naučiti dovoljno da održi ove dve porodice zajedno?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *