Razmetljiva ljubav 6. i 7. epizoda!

Afili aşk - Ljubav na pomolu- Razmetljiva ljubav

Razmetljiva ljubav 6. i 7. epizoda!

By  | 

Razmetljiva ljubav 6. i 7. epizoda!

6 epizoda
Zapisi koje Džejda ima sateraće Kerema i Ajše u ćošak. Ajše i Kerem se ovog puta suočavaju sa ozbiljnim problemom. Džejda dobila moć, počinje da vrti par oko malog prsta. Kao da to nije dovoljno, Sabri postaje velika katastrofa za Ajše. Ajše i Kerem su pritisnuti sa svih strana. Situacija dovodi do činjenice da igra braka postaje dosadna.

7 epizoda
Ajše je uhvaćena dok pokušava da uzme zapise iz Džejdine kuće, pa će zbog toga biti u teškoj situaciji. Džejda ima veliko iznenađenje za Kerema i Ajše. Kerem i Ajše se suočavaju sa opasnošću. Ovo neće biti jedini problem za Ajše. Sve postaje nepodnošljivo za Ajše kada Jelda ne prestaje da je ostavlja na miru. Medjutim,Kerem i Ajše imaju još jedan problem, kada Ajše izgubi venčani prsten. Dok se par suočava sa ozbiljnim testom koji dolazi od spolja, ispred njih je još jedan ozbiljan test- test njihovih osećanja.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site