Razmetljiva ljubav 8. i 9. epizoda!

Afili aşk - Ljubav na pomolu- Razmetljiva ljubav

Razmetljiva ljubav 8. i 9. epizoda!

By  | 

Razmetljiva ljubav 8. i 9. epizoda!

8 epizoda
Nakon što je Ajše pronašla prsten, pitanja o Keremu počinju da je muče. Ova bračna igra postaje sve teža za njih oboje. Ajše pokušava da shvati Keremovo čudno ponašanje. Jelda za Ajše priprema težak test. Međutim, stvari ne idu po planu. Ajše shvata da je pod velikim pritiskom. Zajedno sa Keremom moraće da donese važnu odluku.
9 epizoda
Ajše koja govori bratu da želi razvod, biće šokirana nakon Keremovog neočekivanog čina. Može li Kerem ubediti Ajše da odustane od razvoda? Dok Kerem i Ajše pokušavaju da se izbore sa razvodom, kompanija takođe ima plan za njih. “Modam” priprema društvenu kampanju u kojoj će učestvovati Ajše i Kerem, kako bi javnosti pokazali ljubav. U međuvremenu, obe porodice se pripremaju za Bajram. Socijalna kampanja koja je veoma dobro napredovala, pretvoriće se u krizu zbog potpuno neočekivanog razloga.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site