Rishta Likhenge Hum Naya - 1. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 1. epizoda!

By  | 


Prikazan je Kesar mahal (palata), dekorisan za Diwali. Narator priča njegovu istoriju, kako ga je Data Hukum Maan Sing stvorio svojim napornim radom i dio pretvorio u hotel. Prije 12 godina, Data Hukum i njegova žena Padma ubijeni su u nesreći koja je djelo zavjere njegove porodice a njihov mali sin od 9 godina Ratan Maan Sing ostaje pod Diyinom zaštitom. Nakon 12 godina, Diya drži Maanov mač i prisjeća se kako joj ga je dao i kako je ona obećala da će zaštititi Ratana. Pronađe čip na podu i upali u laptop, ugleda video gdje čovjek u crnom podsjeća da Ratan ima 21 godinu, 5 mjeseci i 7 dana, do kada će ga moći štititi? Jednog dana će se on vratiti i biti ubijen. Diya govori da mu niko neće nauditi, bori se sa skrivenim zvjerima iz porodice već 12 godina, što bi se sada plašila? Choti Thakurani dočekuje goste i daje poklone. Diya trči na balkon, ugleda helikopter. Bhuvan viče da je on  gospodar te palate, neka viknu njegovo ime. Međutim, niko ne progovori. Yash ga uvede unutra. Diya priprema obezbjeđenje i govori im da se ne smije saznati da Ratan dolazi dok ne stigne do palate.
CT ( Choti Thakurani) pozove Diyu. Sluga joj nešto šapne i ona žurno krene. Bua je zaustavi. Sakshi zadirkuje Bua da Priya nije srećna kao njena snaha koja se udala dva puta, Yash joj je drugi muž. Ona je Diyina sestra udovica. Diya dolazi. Sluge je pozdrave, CT je upozori da ne ulazi u kuću, ona niti je snaha niti kćerka, već samo osoba koja je nahuškala Ratana protiv njih i proglasila ih ubicama. Diya govori da će Ratan održati molitvu. Sakši je srećna, Diya im nije rekla da Ratan dolazi. CT veli da je Diya lukava. Yash pita Diyu da li Ratan zaista dolazi. Diya govori da je on njen prijatelj već 12 godina, policajac čije je mjesto u sobi sa kamerama. Ode i priprema Ratanu sobu. Obezbjeđenje ne dozvoljava CT da uđe. CT viče da je ona Ratanova tetka. Diya govori da niko ne smije prići. Priya priča sa nekim na telefon. CT odlazi i govori da joj Diya nije dozvolila da vidi Ratanovo lice. Priya kaže da ne brine, vidjeće ga na molitvi.
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno