Rishta Likhenge Hum Naya - 104. ep.- Diya snimi priznanje za Ratana!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 104. ep.- Diya snimi priznanje za Ratana!

By  | 

CT dolazi kod Ratana koji radi jogu. Veli da radi jogu kao Diya jer je to dobro za zdravlje. CT misli kako mora nešto uraditi. Nitya podstiče Diyu da prizna osjećanja Ratanu. Diya govori da je pokušala, ali…Nitya joj kaže da smisli nešto inovativno, gdje Ratan provodi najviše vremena? Diya govori na telefonu. Nitya joj da ideju da snimi video priznanja. Diya joj zahvali. CT se brine da Ratan neće odbiti Diyu ako mu prizna osjećanja.
Diya snimi svoje priznanje, oni su suprotnosti kao jug i sjever, ali suprotnosti se privlače. Ona ga zaista voli i osjeća ljubav u srcu prema njrmu i shvatila je to kad joj je vjerovao i pobjedio na sudu. Osjećala se tako sigurno. Voli sve u vezi njega. Zna da on nju ne voli, ali može pokušati da je zavoli, dati joj šansu.
Sakshi kaže Mohani da izabere nakit. CT govori o rituali gdje žene čuvaju sliku svoje ljubavi u medaljonu tako će u svim životima biti zajedni. Sakshi misli kako će staviti Mohakovu sliku, a Diya Ratanovu. Ratan misli kako će Diyin medaljon biti prazan jer ga ona ne voli. Diya obavlja molitvu, muzika svira u pozadini. Pripremila je video i zove Ratana, pita kada će doći. On veli da stiže za pola sata. Diya ga čeka.
Najava: Ratan vidi svoju sliku u medaljonu i šokiran je. CT pita zašto je iznenađen, Diya ga voli mnogo. Diya se pita da li će joj Ratan izvratiti ljubav ili će je odbiti.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno