Rishta Likhenge Hum Naya - 107. ep. - Ratan nastoji uvjeriti Diyu da se on drogira!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 107. ep. – Ratan nastoji uvjeriti Diyu da se on drogira!

By  | 

Za 106. epizodu nema dostupan prevod.

Ratan pada na pod. Diya i sluge ga podignu. Vidi slatkiše i veli da je sigurno od njih.
Kasnije, Yash saopšti Diyi da napušta policiju. Mohana pita zar nije srećna? Yash želi da se pridruži porodičnom biznisu. Diya govori da njena sreća nije bitna već Yashova. Mislila je da je on srećan jer radi u policiji i ponosan na to, ne zna da li je sada srećan. Pita Yasha. On ćuti. Mohana govori da je srećan naravno i povede ga sa sobom. Bhuvan govori Diyi da joj je stigao paket iz Goe. Već je jedan došao i prije. Diya govori da će Ratan otvoriti.
Ratan dolazi i uzima paket, pita šta radi sa tim. Prah se prospe iz paketa. Diya pita šta je to. Ratan kupi i govori da nije dijete da joj polaže račune. Ode.
Diya razmišlja o tom prahu. Nitya je pita šta je bilo, ona joj ispriča. Nitya joj obeća da će ona saznati sve. Bhuvan i Ratan prisluškuju. Bhuvan veli da će natjerati Diyu da mu kaže da ga mrzi. Ratan priđe Diyi i izvini se. Povede je i opere joj ruku. Muzika svira u pozadini. Bhuvan zovnr Ratan i kaže mu da padne niz stepenice, što ovaj i učini. Nitya kaže slugi da donese mast. Bhuvan ga pita kako je pao, Ratan veli da nijr imao osjećaj da hoda niz stepenice. Bhuvan doda da se tako osjeća osoba koja koristi narkotike. Ratan zamoli Diyu da ne kaže CT. Diya ga povede u sobu, on glumi da je u bolovima. Diya pita šta mu se dešava. Ratan misli kako mu plan funkcioniše, doda da ne razaznaje dobro situacije, osjeća se kao da leti. Diya mu nanosi kurkumu na leđa. Ratan misli kako sigurno sumnja u njega.
Najava: Ratan pita Diyu kako ga može voljeti. Diya veli da se ljubav dešava bez razmišljanja, to je osjećanje, a ona ga voli.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site