Rishta Likhenge Hum Naya - 117. ep. - Ratan, Yash i Diya sprovode plan!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 117. ep. – Ratan, Yash i Diya sprovode plan!

By  | 

Diya govori Ratanu da moraju sprovesti plan. Ratan veli da se CT ne slaže, odbije. Diya veli da će ona podnijeti njenu ljutnju, ali moraju to učiniti da se spase. Zapali svijeću u hramu. Ratan je dirnut. Diya govori da nemaju mnogo vremena, moraju vratiti sponzore kao i poštovanje. Ratan stavi svoju ruku u njenu.
Diya dolazi kod Sakshi i CT i govori da se Ratan i ona razvode, ali imaju jako prijateljstvo koje ostaje za života. Sud im je dao 6 mjeseci i do tada je Ratanova žena. Ode.
Mohana daje vitaminsku vodu Yashi i pita zašto je opsesivan time. Yash veli da ga je Diya posavjetovala. Mohana se naljuti. Pita koje je rješenje za bankrot, ima li ga? Yash negira. Mohana pomisli kako je on laže. Diya ga nazove i on ode da se javi. Mohana im donosi kafu. Nazove sebe sa Yashovog telefona da čuje plan. Ode. Diya pokazuje mapu i objašnjava plan. Yash se našali da je ubjedila bivšeg policajca da krade. Diya veli da samo njih troje (Ratan, Yash i ona) znaju za plan, nada se da će ovo povjerenje i prijateljstvo trajati. Mohana ih čuje i pomisli da će prijateljstvo završiti uskoro.
Kasnije, Yash informiše Diyu da je ugasio sve kamere i ostavio samo glavnu. Ulaze u sobu njih troje kao lopovi. Diya govori Ratanu da ukuca lozinku i uzme nakit. Ratan veli da gleda slobodno, ne krije od nje lozinku. Diya nastavi da je to jako vrijedan nakit. Ratan veli da je ona njegova sjena, ne želi ništa da krije od nje. On ukuca lozinku, Diya veli da je to njen rođendan. Ratan veli da nije mogao zaboraviti njen rođendan. Uzimaju nakit u torbe. CT loše sanja i probudi se. Sanjala je prazan sef pa ide provjeriti. Yash čuje korake i njih troje pobjegnu. CT vidi sef prazan.
Najava: CT čuje zvukove i provjerava. Njih troje se kriju.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site