Rishta Likhenge Hum Naya - 124. ep. - Dilema ko je pravi Ratan i dalje ostaje!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 124. ep. – Dilema ko je pravi Ratan i dalje ostaje!

By  | 

Lažni Ratan govori Diyi da on vjeruje da će ona ispuniti obećanje dato njegovom ocu. Diya mu ne vjeruje. CT govori da je on stranac za nju, Ratan je njen pravi Ratan. Sakshi i ostali mu ne vjeruju takođe. Diya govori da ga mogu izbaciti, ali ostaće u palati dok rezultati DNK analize ne budu gotovi. Bhuvan govori da su svi uz Ratana.
Sluge unose njegove stvari u sobu. On odlazi u sobu i stavi telefon na punjač i ode u kupatilo.

Diya i Yash ga gledaju na kameri. Potom se Diya usunja u sobu, ali obori vazu. On je uhvati i govori da joj te stvari ne priliče. Daje joj laptop i telefon, ona ga je štitila, on će joj dati sve odgovore. Ratan dolazi tu i pita Diyu šta radi. Lažni ga pita da li ga je strah da će biti otkriven. Ratan pita zašto bi. Odvede Diyu i pita je zašto mu je dozvolila da bude u palati. Diya govori da želi da sazna njegove prave namjere. Ratan veli da mu je neprijatno kada je lažni Ratan gleda. Diya govori da će se pobrinuti za sve. Ratan ima ideju kako da dokaže da je ovaj lažov. Pričaće sa trenerom.
Bhuvan sjeda i jede meethine slatkiše. Čuje kako stranac priča sa slugom i prepričava događaje iz djetinjstva.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Bhuvan je šokiran. Ratan zove trenera. Ovaj stavi naočare i pita ko je on, nije Ratan. Ratan je šokiran, kako nije. Trener kaže da je on Ratan i pokaže na stranca. Njih dvojica pričaju. Ratan donosi sliku sa njim. Trener veli da ima i on, ali to je sa zvanične stranice. Pokaže sliku nasamo sa strancem. Ratan polomi laptop i govori da će DNK sve dokazati.
Najava: Diya dolaze u strančevu sobu i govori da može ostati u kući. Ratan ih čuje

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site