Rishta Likhenge Hum Naya - 127. ep. - Arpita upuca Ratana!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 127. ep. – Arpita upuca Ratana!

By  | 

Bhuvan pita Ratana ko je on. Ratan vikne da je Deepu, zar ne misle tako? Pita Yasha da li isto i on sumnja? Odvede ih do Diye i govori da obojica sumnjaju u njega. Yash ga uhvati za okovratnik i govori da jeste Deepu, Deepu zna igrati onu igru, a i Diya i on su išli u Deepuovo selo da provjere. Ratan vikne da čak i Diya sumnja u njega, šokiran je.
Ratan odlazi kod lažnog, uhvati ga za okovratnik i pita zašto je došao u njegov život, šta želi. Ovaj govori da je on pravi Ratan i ne treba da se dokazuje. Diya govori da je dosta drame, ona ne zna ko je pravi Ratan, držaće se podalje od Ratana, otiće u hotel. Ratan plače, ne može on tako daleko od nje. Lažni Ratan/ Deepu zove svoje saradnike i govori da je spašen danas, čak i Diya sumnja u Ratana. Hvali Diyu.
Diya i Ratan se smiju u hotelskoj sobi i razmišljaju kako su prevarili Deepua svojom dramom. Ratan veli da se osjetio loše kad je rekla da će otići daleko, ne može bez nje. Romantičan je. Ona govori da će dokazati da je on pravi Ratan po svaku cijenu, mora pronaći Deepuov pravi motiv.
Diya gleda Ratanove slike od kada je došao u Indiju do danas. Mohana gleda slike i pita šta to ona radi. Diya veli da traži tragove. Mohana pregleda sa njom i izvede zaključak da je pravi Ratan toliko puta napadnut, samo pravi Ratan može to podnijeti, a ne Deepu. Diya se smije i shvati da Deepu želi Ratana živog i neće mh nauditi.
Potom ode do CT i pita da li sumnja u Ratana. CT se prisjeti kako joj je spasio život. Veli da ne zna šta da vjeruje. Diya govori da moraju dokazati da je Ratan pravi Ratan. CT sr složi da joj pomogne. Organizuje ” kalka ma” molitvu kod kuće. Svi se okupe. Sveštenik kaže Ratanu da sjedne da obavi molitvu. On odbije dok ne dokaze svoj identitet. Arpita ulazi noseći pištolj. Diya je pita kako je pobjegla iz zatvora. Arpita uperi pištolj u njenu glavu i govori da želi Ratana mrtvog. Mohana je moli da to ne radi. Arpita upuca Ratana. Ratan padne. Porodica trči uplakana ka njemu. Deepu posmatra.
Najava: Arpita govori Deepu da ako je on pravi Ratan, mora umrijeti, neka klekne. On klekne i zatvori oči. Diya i CT su šokirane.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site