Rishta Likhenge Hum Naya - 128. ep. - Deepu planira teroristički napad!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 128. ep. – Deepu planira teroristički napad!

By  | 

Diya se prisjeti kako je posjetila Arpitu i tražila pomoć. Njena kćerka je udata u njihovu porodicu. Arpita se složi. U sadašnjosti, Diya se nada da će Deepu priznati da je lažirao sve. Deepu klekne i kaže Arpiti da ona želi ubiti Ratan Maan Singa, a on je taj. Diya signalizira Arpiti, ona ga upuca i on padne. Arpita govori Diyi da je uradila šta je tražila, oni su prihvatili njenu kćerku, ona je sad vratila dug. Porodica je šokirana. Arpita pomazi Mohanu i policija je odvede. Bhuvan pita CT kakva je to igra, oba Ratana su mrtva. CT veli da su živi obojica, doći će sebi za 10 minuta, jer su meci lažni. Potom se obrati Diyi, nijedan nije oklijevao da umre. Yash dolazi i govori da su rezultati DNK dokazali da je Deepu pravi Ratan Maan Sing. Diya šokirana gleda nalaze. CT govoti da je to to. Pomazi Deepu i govori da je shvatila da je on pravi Ratan, Diya će sada uraditi isto ono što su planirali uraditi kada je lažni Ratan u pitanju. Ratan se budi i šokiran je što je živ. CT kaze da su meci bili lažni da bi saznali ko je pravi Ratan. On se nasmije, sada više ne sumnjaju da je on pravi Ratan a ovaj drugi prevarant. Deepu dolazi noseći turban Maan Singa. Ratan vikne zašto taj prevarant nosi turban njegovog oca. Diya ga ošamari i govori da je on pravi gospodar, a on je lažnu. Ratan je šokiran. CT mu pokaže DNK nalaze. Ratan govori da je to lažno. CT vikne da se igrao njihovim osjećanjima, ošamari ga i izbaci iz kuće.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site