Rishta Likhenge Hum Naya - 128. ep. - Deepu planira teroristički napad!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 128. ep. – Deepu planira teroristički napad!

By  | 

Ratan gura čuvare i pita Diyu da mu vjeruje da je on pravi. Ona ga gurne isto i naredi čuvarima da ne dozvole da se približi palati. Ratan vikne da on nije stranac, neće otići. Diya ga izbaci i zaključa vrata.
CT se izvini Deepuu jer su shvatili tek sada. Deepu govori da je dobio svoju strinu. Zagrli je i gleda u Diyu.
Ratan je uplakan u dvorištu, prisjeća se kako su ga Diya i CT izbacile. Prisjeti se kako mu je Diya pokazala sobu za hitne situacije i uputi se ka tamo. Deepu gleda Diyinu sliku i nazove šefa, osvojio je Diyino povjerenje i blizu je svog cilja.
Ratan ulazi u sobu za hitne situacije i prisjeti se kako je Diya rekla da ne zna ko da joj kaže, neće vjerovati da on nije pravi Ratan. Svjetla se ugase. On pali svijeću i ugleda Diyu kako dolazi. Naslovna numera svira u pozadini. Ratan veli da je srce na lijevoj strani, ali uvijek je u pravu, poslušao je svoje srce jer joj vjeruje. Pročitao je iz njenih očiju da mu vjeruje. Ona stavi ruku na svijeću i kažnjava sebe što ga je ošamarila, a ne zaštitila. Ratan je grli. Pita je šta joj je plan. Diya govori da sada kada više nije zabrinut, sigurno će uspjeti da saznaju njegov cilj.
Deepu provjerava kese sa namirnicama i nalazi pištolj. Misli kako je misija počela i uskoro će tu biti teroristički napad. Provjerava još oružja i misli kako će strani delegati biti tu na proslavi, a onda će doći do eksplozije.
Diya kaze Ratanu da se krije u toj sobi, a ona mora da se vrati prije nego neko posumnja. CT je zaustavi u povratku i pita gdje je lažni Ratan. Diya govori da je poslala nekog da ga špijunira i sjeo je u voz za Delhi. CT je pohvali.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Diya zaustavi sluge i pita šta je u torbama. Oni odgovore namirnice. Diya pita zašto ona osjeća miris barut. Deepu misli ako Diya sazna, moraće je ubiti.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site