Rishta Likhenge Hum Naya - 130. ep. - Diya i Ratan shvataju da Meethi i Deepu sarađuju!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 130. ep. – Diya i Ratan shvataju da Meethi i Deepu sarađuju!

By  | 

Yash govori da će on lično da nadgleda događaj. CT dolazi i pokazuje ogrlice za međunarodne diplomate koje dolaze na ceremoniju. Diya govori da su to ogrlice što je Ratan napravio za goste. Deepu vidi sliku ogrlice i mjsli kako će ubaciti bombu u nju, “IRIC” kod je spreman, može komunicirati sa Meethi. Misli kako je sve pred Diyinim nosom, a ona ništa ne shvata. Meethi čeka na kod, čuje Bhuvana kako glasno priča. Upali laptop, Ratan je vidi kako to radi i sumnjičav je. Meethi traži od Bhuvana da da njegovu bisernu ogrlicu, ali on odbije. Ratan misli kako treba reći Diyi za to. Ugleda Diyu i Yasha pa se sakrije. Ali Yash ga vidi i pita šta radi tu ( Ratan je prerušen). Diya govori da ga je ona pozvala da svira. Yash ode da provjeri na ulazu obezbjeđenje. Diya skloni Ratana u stranu, on joj kaže šta je vidio. Diya pita da li jr siguran, on govori da je vidio da je Meethi pritisnula CTRL +ALT+DEL tipke na tastaturi i uvjeri Bhuvana da je on upalio. Diya veli da moranu držati i nju na oku.
Diya i Ratan posmatraju Meethi. Deepu prolazi pored nje i hoće da joj da porukicu sa kodom, ali zastane vidjevši Bhuvana. Diya vidi da je on htio da joj da papirić. Meethi misli kako nije dobila kod za metu zbog tog starca. Deepu shvati da je i Diya tu i odluči dati Meethi kod na drugačiji način. Zovne je i govori da je naplatila više. Zato će joj biti umanjena naknada za 1418. Merthi shvati kod, da 1418 znači kodnu riječ “IRIC”. Odglumi da plače i govori da je ružio pred svima. Baci papir u kantu i ode.
Diya uzima papir i govori da postoji veza između Meethi i Deepua. Kada je prvi put došla, rekla je da je Ratan Deepu. Pokušala je da ga tako predstavi da pravi Deepu zauzme njegovo mjesto. Ratan se slaže. Diya misli kako je 1418 kod, ali šta znači? Deepu učini da nestane struje kako bi sredili ogrlice. Diya se pita šta se dešava. Sigurno taj broj nešto znači i povezan je sa ceremonijom. Deepu misli kako Diya nikada neće saznati plan. Shvatiće tek kad on postigne šta je htio. Ni njen Ratan nije sa njom.
Najava: Meethi i Ratan se sudare. Ratan vidi pištolj. Šokiran je.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site