Rishta Likhenge Hum Naya - 134. ep. - Diya prozre Deepuov plan!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 134. ep. – Diya prozre Deepuov plan!

By  | 

Diya spasi ženu i dijete i odvede ih u sigurnu sobu. Meethi dolazi do Deepua i govori da je Diya onesvijestila. Deepu veli da oni imaju manje oružja, a opet su je zeznuli. Neka pretraži sve i ubije zajedno sa tim diplomatom. Beba počne plakati. Neko kaže bebinoj mami da joj da mlijeka što ona i učini. Yash se pita šta da rade. Diya kaže da će ljudi početi da ih traže kada shvate da nema članova njihovih porodica. Pričaće sa policijom. Nitya brine o bivšem mužu, iako je ostavio zbog druge žene, ipak ne može da ga vidi povrijeđenog. Yash govori Mohani da su Diya i Ratan jedno drugom podrška. Bhuvan se kaje što je damo Meethi pristupnu karticu.
Žena vikne da joj nema kćerke, Nitya je odvela, želi da joj je oduzme. Djevojčica dolazi sa Nityom, išle su do kupatila, Nitya je spasila od terorista. Sakshi je zabrinuta zbog rane na licu, pokazuje Mohaku. Sada je neće voljeti više. On je pita šta to govori, zar je oženio samo zbog ljepote? Voli njenu unutrašnjost, njeno prelijepo srce. Sakshi ga zagrli.
Deepu govori da neće koristiti oružje i snagu, svi će izaći kad ogladne. Bebina majka pita Diyu za mlijeko, nema više. Diya govori Ratanu da moraju donijeti hranu iz kuhinje u palati. CT i Bhuvan im ne dozvoljavaju da rizikuju svoje živote. Ratan govori da mora, on je gospodar tog mjesta i ima odgovornost. Diya uvjerava CT da ih neće uhvatiti, zna tajni put. Deepu čeka Diyu u kuhinji, postavlja zamku.
Diya, Yash i Ratan izlaze. Diya ih zaustavi i govori da je tu zamka. Namjerno obori komad posuđa, teroristi se otkriju i upere oružje. Diya se krije i govori da moraju biti oprezni.
Najava: CT i ostali spremaju hranu u sigurnoj sobi. Deepu osjeti miris hrane i dolazi tu. Uperi pištolj u Diyu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno