Rishta Likhenge Hum Naya - 135. ep. - Diya nadmudri Deepua!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 135. ep. – Diya nadmudri Deepua!

By  | 

Diya govori Ratanu da moraju provjeriti je li put čist ili nije. Obori neku posudu i ugleda teroristu. Ratan i Yash ga takođe vide. Ratan govori Diyi da se ne može vratiti praznih ruku, on je gospodar, ako on ne nađe rješenje…Diya govori da će ispuniti njegovo obećanje. On ugleda da ne može da hoda, sjedne je i čisti joj ranu. Diya ga gleda. CT se moli za njih. Ratan i Diya donesu rižu i dal iz ostave. Vele da moraju spremiti tu, teroristi su u kuhinji. Yash donosi stari rešo i imaju i ulje. Mohana veli da će spremiti khichdi.
Meethi govori Deepuu da Diya nije došla. On veli da je pametnija nego što je mislio, ošamari teroristu. Osjeti miris hrane i misli kako je Diya pogriješila. Ovamo, oni jedu hranu. CT veli da će kasnije ona. Ratan i Diya ne jedu, gledaju ostale. Potom nahrane jedno drugo. Gosti im se zahvale. Deepu dolazi tu, veli da je dosta bilo. Ugleda hranu i poruku na njoj. Diya govori ovamo da je sigurna soba takva da mirisi ne dopiru iz nje.
Deepu čita poruku gdje mu Diya govori da se posluži pošto ih neće naći. Ovaj je ljut. Ratan čestita Diyi na prvoj pobjedi. Jedinstvena je.
Govori joj da će sve biti kao prije, neka se nasmije. Ona se nasmije. Ratan je srećan jer su uspjeli. Diya pita do kada će se kriti tako.
Najava: Meethi govori Deepu da puste dim tako da će morati izaći. Diya dolazi i zaustavi ih.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno