Rishta Likhenge Hum Naya - 136. ep. - Deepu zarobi Diyu!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 136. ep. – Deepu zarobi Diyu!

By  | 

Diya objašnjava Ratanu plan, moraju da rizikuju zbog porodice. Deepu govori da će bomba eksplodirati, misija će biti dovršena makar morali svi umrijeti. Meethi mu pokazuje otrovni dim, pustiće to kroz palatu i ubiti sve. Diya porodici govori plan i pita jesu spremni da joj pomognu. Porodica pruži podršku. Ratan veli da će Diya rizikovati svoj život. CT pita ko će da se suoči sa teroristom. Diya i Ratan istovremeno kažu “ja”. Deepu naredi da se dim proširi po palati. Diya ide ka njemu. Deepu uperi pištolj kao i njegovu ljudi. Diya pita da poštedi porodicu, daće adresu diplomate, treba joj i inhalator za Nityu iz sobe. Deepu se složi. Diya pokazuje mapu. Meethi veli da je možda lažna. Diya izazove Deepua da pođe sa njom. On drži pištolj uperen u nju i ide. Ratan i porodica namještaju zamku za vrućom vodom za Deepua. Deepu ipak nadmudri, jer preko telefona skenira situaciju i vidi zamku. Ratan i tim shvataju da je plan propao i bježe.
Deepu naredi svojima da uhvate Diyu. Diya ih gura i bježi. Deepu je uhvati i pita gdje je diplomata. Diya govori da neće reći makar umrla. Deepu je upozori da će je ubiti, veže je.
Najava: Diya govori Deepu da neće reći gdje je diplomata makar umrla. On govori da će je mučiti dok ne progovori, guši je kesom.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site