Rishta Likhenge Hum Naya -139. ep.- Deepu ubije Meethi i pobjegne!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya -139. ep.- Deepu ubije Meethi i pobjegne!

By  | 

Deepu govori Sakshi da ga je Diya natjerala, zato sad i on nju tjera. Neka upuca Bhuvana inače će on upucati Mohaka. Sakshi se izvini Bhuvanu, dobar je otac. Bhuvan veli da ga upuca. Sakshi puca, ali metka nema. Deepu sad naredi Bhuvanu da upuca CT. Diya mu govori da prestane sa dramom. Bhuvan puca, ali nema metka. Zatim kaže CT da upuca Mohaka, ali opet nema metka. I tako u krug. Naredi Ishi da puca u Ratana. Svi vide metak, Diya pomjeri Ratana i primi metak u ruku. Ratan joj govori da otvori oči. Ona govori kako bi mogla da dozvoli da njemu nešto bude. Ratan joj veže maramu oko rane, traži od Meethi opremu medicinsku. Ona traži da moli i preklinje, što on učini. Meethi ga ismijava. Udari ga pištoljem i on padne.

Meethi zatim ubaci medicinsku opremu u kuvajuću vodu i govori mu da uzme što Ratan i učini, vrišteći od bola. Diya govori da ne radi to. Yash joj pokušava izvaditi metak, a Merthi govori Bhuvanu i Mohaku da plešu, Ratan će spasiti Diyu, a ko će spasiti njihve žene? Yash izvadi metak. Bhuvan i Mohak plešu, Meethi tjera Bhuvana da popije vrelu vodu. Čuju policiju da dolazi i govorim im da su opkoljeni i da se predaju. Deepu misli da tiho pobjegne, dok je on živ, i misija je živa. Meethi vikne policiji da ih pusti da idu. Deepu tiho odlazi. Meethi pita gdje je on. Porodica iskoristi trenutak i pobjedi teroriste. Meethi stavi CT nož pod vrat i pokušava se tako izvući. Ode do Deepua i pita gdje ide. Planirali su raznijeti palatu ako ih uhvate. Deepu govori da ne može umrijeti dok misija ne bude kompletna i ubiće svakoga ko stane između njega i misije. Upuca je u čelo, dok ona njega ubode u ruku nožem. Mrtva je. Diya to vidi, a Deepu pobjegne.
Najava: Inspektor govori svima da su sigurni sada, provjerili su palatu. Diya nalazi nož i misli kako je to isti nož kojim je Meethi napala Deepua.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site