Rishta Likhenge Hum Naya - 25. epizoda - Diya i Ratan prođu test porodice!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 25. epizoda – Diya i Ratan prođu test porodice!

By  | 


Rishta Likhenge Hum Naya – 25. epizoda – Diya i Ratan prođu test porodice!

Prevela: Vivi
Ratanova porodica paniči kada on kaže da voli Diyu. Sakshi ismijava broj godina koji Diya ima. Ratan posmatra i govori Diyi da polako svi pokazuju pravo lice. Bhuvan pita CT je li moguće da je njoj to ok. Ona mu kaže da se strpi i gleda. Postavi mikrofon na vazu i kaže slugi da Diyi kao poklon od nje. CT prisluškuje Diyu i Ratana. Ratan veli Diyi da je potez odličan. Diya ga povuče u kupatilo, u sigurnu zonu. CT se razočara. Diya pohvali Ratana za glumu. On veli da je zamislio bivšu curu. Koga je ona? Nastavljaju čavrljanje dok CT kuje plan. Priya informiše Raghu o svemu. Diya se budi i ugleda Ratana koji spava. Ayush joj traži nešto i ona ode do Ratana po to. On se trzne iz sna i gurne je. Ona se saplete i padne na njega. Naslova numer svira u pozadini. Diya se postidi kao i Ayush koji je ušao. Diya ustaje nervozno, Ayush ode. Ratan grdi Diyu što uvijek pada po njemu. CT dolazi i obavijesti ih da će zajedno obaviti rituale. Daje Diyi odjeću za hram. Diya shvata da CT ispipava da li se stvarno vole ili ne. Spremi se. Ratan je pita da izabere šta on da obuče. Opet se prepiru. Yash dolazi i čestita im. Podsjeti je na Abhaya, vjerenika. On im je oboma prijatelj, a nisu mu rekli. Ratan veli da se desilo neočekivano. Yash ga upozori da ne povrijedi Diyu i ode. Diyi je krivo što ga lažu. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site