Rishta Likhenge Hum Naya- 29. ep.- Ratan postaje Diyin zaštitnik!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya- 29. ep.- Ratan postaje Diyin zaštitnik!

By  | 

CT čuje Diyu i Ratana kako dolaze pa vrati sve na mjesto. Ratan grdi Diyu što je dolazila, rekao joj je da odmori. Diya veli da je primjetila da je zabrinut pa se nije mogla umiriti. Ratan kaže da je razmišljao o Ishinim riječima. Diya ga zamoli da je ne ispituje o tome, to je sakrila duboko u svom srcu, neka joj ne otkriva rane, neće izdržati. On je zagrli i govori da je neće nikada ispitivati. Oboje su u bolu zbog svojih porodica. CT ih sluša. Diya povede Ratana u kupatilo da pričaju. Baš tada ih Sakshi pozove pa odu. CT pokuša izaći, ali vrata su zaključana. Isha i Ayush se svađaju oko toga što on radi za Diyu. Diya veli da se ne svađaju, on ne mora raditi. Bua podsjeti Ishu kako je bila udovica, Ayush joj je učinio uslugu oženivši je. Gdje će otići, nema porodice. Isha za to krivi Diyu.
Diya plače. Ratan joj daje svoju maramicu, ali ona ne želi. CT polomi vrata sjekirom i izađe. Otrči. Diya i Ratan čuju buku. CT polomi i kameru da ne ostane dokaz. Ratan govori Diyi da je neko napao. Diya veli da je znala, zato je i ostavile jastuke tako. Ratan je zabrinut, njen život je u opasnosti. CT se pita kako je mogla tako pogriješiti.
Yash pokazuje Priyi poklon za Diyu i Ratana. Ona razmišlja kako Raghu i ona čine da mu obezbjede sve, a vidi šta on radi.
Ratan dolazi kod Diye koja spava. Posmatra je dok naslovna numera svira. Govori da je od sada on njen zaštitnik, nasmije se.
Sutra, Diya se prisjeća Ishinih riječi i tužna je.
Najava: Ratan ugleda kako veliki luster pada na Diyu i potrči.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno