Rishta Likhenge Hum Naya- 31. ep.- Abhay zaprosi Diyu!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya- 31. ep.- Abhay zaprosi Diyu!

By  | 

Abhay govori da mu je na putu. Ratan se skloni i pita se zašto mu Diya nije spomenula tako važnu stvar. Yash dolazi kod Priye da provjeri njenu sobu, neko je napao Diyu, možda se sakrio tu, a da nije ni skontala. Krene otvoriti ormar, ali Priya ga zaustavi, ona će. Malo otvori i glumi kao da je uvrijeđena. Yash veli da joj vjeruje slijepo i ode. Raghu je u ormaru. Mohar ispriča porodici da se Abhay vratio. Raghu traži od Priye da izvadi metak. CT naredi da se Abhay pozove na večeru. Priya izvadi metak iz Raghua, on vrisne. Yash govori Diyi da će naći napadača.
Ratan pita Ishu za Abhaya. Ona veli da Diya kao po običaju krije stvari. Oni su se dva puta vjerili, tada je Diya bila jako romantična. Diya je željela vjeridbu iz filmova. Prikazano je sjećanje kako je vjerio zavezavši konac oko prsta.
Yash pita Diyu da odmori, on će se pobrinuti za sve. Trebala bi riješiti priču sa Abhayom, čekao je 12 godina. Diya mu kaže da uhvati napadača. Isha priča Ratanu, dok sluga donosi šoljicu kod Diye i u njoj prsten. Abhay je opet zaprosi.
Najava: Ratan zaprosi Diyu pomoću konca kao što jr Abhay. Ona je iznenađena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site