Rishta Likhenge Hum Naya- 34. ep.- Ratan je ubjeđen da Diya voli Abhaya!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya- 34. ep.- Ratan je ubjeđen da Diya voli Abhaya!

By  | 

Diya govori Ayshu da je jako ljuta na osobu koja je zvala Abhaya. Stvoren je nesporazum između Ratana i nje. Služavka ih čuje, Diya ga pita da li je siguran da Abhay nije u svojoj sobi. Ayush potvrdi. Služavka informiše Priyu.
Ratan pronađe osušeni cvijet u dnevniku, to znači da Diya i dalje voli Abhaya. Yash mu govori da je to Diyina prošlost, ona je sada sa njim i voli njega.
Isha dolazi u Abhayevi sobu i zatekne Ayusha i Diyu. Šokirani su, ona je zvala Abhaya. Ayush ode. Isha govori Diyi da ga je zvala jer želi da je razotkrije pred Ratanom. Abhay je čekao 12 godina, a ona juri bogatstvo. Kaže joj da je mrzi i ode. Diya plače.
Yash i Ratan igraju obaranja ruke. Ratan pobjedi i traži od njega da mu kaže sve o Diyi. Yaah govori da je rekla da će nakon što prestane biti zaštitnik, kuvati i posvetiti se mužu. Mislila je na njega (Ratana). Ratan misli kako nije znao da je Diya tako romantična.
CT pokazuje mač Abhayu i govori da je Diya stvorena za njega. Neka je osvoji i probudi njenu ljubav. Diya zatekne Ratana kako joj pregleda stvari. Govori mu da je Isha zvala Abhaya. CT govori Abhayu da je ok ubiti za ljubav, daje mu mač. Diya govori Ratanu da će nešto neprijatelj uraditi na njihovoj vjeridbi. Ratan govori da zna da ona voli Abhaya. Abhay krene ka sobi, Sakshi ga zaustavi, to je i Ratanova, ne samo Diyina soba. Ratan govori da je srećan zbog nje. Da li je išla na časove kuvanja zbog Abhaya? Da li želi da se uda za Abahaya? Diya govori da neprijatelj može doći svakog trena. Ratan je pita da se pomjeri, sapletu se i padnu jedno na drugo. Abhay ih zatekne i ljut je. Vadi mač.
Najava: Abhay govori da je dao 12 godina Diyi, neka riješi svoje probleme. Ako ga ne prihvata, on će se ubiti.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno