Rishta Likhenge Hum Naya - 35. ep. - Abhay prijeti samoubistvom!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 35. ep. – Abhay prijeti samoubistvom!

By  | 

Abhay zatiče Diyu i Ratana. Ratan govori da nije ono što misli. Abhay veli da će Diya danas odgovoriti. Diya napominje da će se uskoro vjeriti sa Ratanom. Abhay vadi mač što mu je CT dala i gleda u Diyu. Govori da je ista kao prije, njegov život je u njenim rukama. Stavi mač Ratanu na vrat, ali ga Diya spriječi. Abhay zaprijeti samoubistvom ako se ona ne uda za njega. Daje joj 24 sata da se predomisli. Članovi porodice se klade o tome koga će Diya izabrati.
Ratan govori Diyi da će on reći istinu Abhayu. Diya se ne slaže, ona čak nije rekla ni Yashu kome vjeruje. Ratan veli da je Abhay voli, čekao je 12 godina. Trebao bi znati istinu. Daje joj vrijeme do 8 sati da razmisli.
Diya razmišlja o razgovoru sa Ratanom. Yash dolazi i veli da se porodica kladi kakvu će odluku donijeti. Ako ona kaže, on će pričati sa Abhayem. Diya veli da je odlučila šta će uraditi.
Ratan gleda na vrijeme i čeka Diyu. Abhay gleda njenu sliku. Bhuvan ga izvuče iz sobe, a Diya i Ratan stižu u kafić. Diya se pita zašto je Sakshi pozvala svu porodicu gu. Ratan misli kako će Diya reći svoju odluku. Diya ga zamoli da je ne pritiska, sve je po planu.
Bhuvan dodaje ulje na vatru pa pušta pjesmu da ih zadirkuje. Abhay i Ratan se gledaju i Ratan mu kaže da ugasi pjesmu. Abhay uzima mač i stavlja na vrat. Ratan ga zaustavlja. Diya dolazi.
Najava: Abhay govori da je znao da će doći, da ga nijr zaboravila. Diya veli da će reći svoju odluku.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno