Rishta Likhenge Hum Naya - 36. ep. - Diya izabere Ratana!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 36. ep. – Diya izabere Ratana!

By  | 

Abhay provjerava vrijeme i vadi mač. Ratan ga zaustavlja. Diya dolazi i oslovi Ratana. Kaže mu da se ne miješa između Abhaya i nje. Abhay veli da je znao da će doći i da ga i dalje voli. Diya mu kaže da ide kući i umre ako želi da umre, ali neka ne uništava njenu vjeridbu. Htio je da čuje njen odgovor. On je njena prošlost. A njena sadašnjost i budućnost je Ratan. Abhay samo što ne zaplače. Isha veli da je čekao 12 godina. Diya odbrusi da je to bila njegova odluka, nije mu tražila. Nada se da je dobio svoj odgovor. Abhay veli da je izgubio 12 godina na egoističnu djevojku. Došao je s ljubavlju, a odlazi sa mržnjom. Obrati se Ratanu, djevojka koja ne može da razumije njegovu ljubav koja traje 12 godina, ne može da razumije ni njegovu od 12 dana. Diya se osjeća loše, krivo joj je. Ode u kupatilo i plače. Izvini se Abhayu što ga je povrijedila. Ratan dolazi i govori da ne može sakriti suze. To je bila jedinstvena prilika da se vrati svom životu, a ona se opet žrtvovala zbog njega. Diya pita Ratana da li se i on pita ko će je sada oženiti. Ratan se našali da je Abhay bio blizu po godinama njoj. Ona ga gađa jastukom. On veli da neće naći nikog svojih godina. Diya veli da ako se ne uda, živjeće tu u nekom kutku. Yash ih čuje kako se smiju i misli se da li je Diya kamenog srca. Ratan obeća da će kada uhvate krivca, on pričati sa Abhayom i ubijediti ga. Onda će je Abhay oženiti, uhvati je za ruku i kruže oko lampe. Naslova pjesma svira u pozadini. Diya mu kaže da stane. On nastavi da će Abhay da joj stavi cinober na čelo i popuni joj on. Diya mu kaže da prestane. Ratan shvati šta je uradio, govori da to nije pravo vjenčanje. Oni su najbolji prijatelji, ako je oženi, sa kim će se svađati? Smiju se. Diya briše boju.
Kasnije, advokat dolazi. Diya misli kako će uhvatiti krivca, dok Ratan razmišlja kako će morati opet objaviti vjeridbu sa Diyom.
Najava: Ratan stavlja Diyi ogrlicu. Naslovna numera svira u pozadini.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno