Rishta Likhenge Hum Naya - 37. ep. - Ratan pokloni Diyi ogrlicu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 37. ep. – Ratan pokloni Diyi ogrlicu!

By  | 

Bhuvan zamišlja da CT i on rade kao sluge u kući. CT dođe kao i sluga koji prenese da je Diya rekla Ratanu da advokat dolazi da prebaci papire na Diyino ime. Bhuvan ode do Ratana i savjetuje ga da drži ženu dalje od nasljedstva. Diya dolazi i pita Ratana da li je spreman. Bhuvan ga upozori da bude oprezan i ode. Ratan govori Diyi da je papir lažan, ali ona preuzima ogromni rizik na sebe. Diya veli da je on njen kralj. On joj se zahvali i zagrli je.
Advokati stižu. Bhuvan veli da su se predomislili. Ratan i Diya stižu i on veli da se našalio. Ratan sjeda da potpiše. Bhuvan ga upozori da pročita dokumenta. Ratan veli da on vjeruje svojoj Diyi i potpiše papire. Advokat čestita, sada je bogatstvo vrijedni 1600 krora na Diyi. Svi su ljubomorni. Ratan veli da će i on biti njen nakon vjenčanja, zagrli je.
Yash govori Diyi kasnije kako se ogriješila o Abhaya. Diya poželi da mu može reći sve. Zamoli ga da je podrži.
Vraća se u sobu i zatekne poklon. Ratan veli da je vjeridba lažna, ali je poklon pravi. Želi da vidi kako izgleda na njoj. Ona sjedne pred ogledalo. Ratan joj stavi ogrlicu. Muzika svira u pozadini. Sudare se glavama, ona ga jos jednom udari jer je to loš znak ako se ne sudare dva puta. On joj stavi minđuše. Pita za sutrašnji plan. Ona veli da će mu reći sutra. On ode, CT dođe i glumata, i Ratan je čuje.
Ratan je emotivan, zbog CT. Diya mu obeća da će kada uhvate krivca, vratiće mu njegovu porodicu.
Najava: Diya je spremna za vjeridbu. Ratan joj traži da obeća da će se vratiti u jednom komadu. Ona obeća.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno